Klacht: Sexuele intimidatie

op 16 december 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mogen ze kiezen welke klacht musici kunnen hebben. Cellozak of lippen van zonde of gitaartepel. Zie ik gewoon de vieze brutale kereltjes lekker los gaan. Ik had ze een klap voor d r bek gegeven. Alles mag gezegd worden, lang leve de lol. Als je iemand op die manier benaderd heb je het in mijn optiek niet begrepen hier.

Gewenste Oplossing:

Als ik toevallig langs rtl5 kom zappen en ik me niet kapot erger aan een stel kleuters met niveautje nul.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jepie