Klacht: sexistische reclame posters op straat

op 20 augustus 2017 over Radio 538 in de categorie Tv- en Radio programma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Overal hangen posters van een vrouw in haar bikini. Waar alles te zien is. Ik vind dat vrouwen niet zo in beeld hoeven te komen en het gaat geen eens over dat, het is een radiozender en geen sexistisch iets. Ik begrijp niet waarom billen leuker zijn om naar te kijken dan een hoofd. Er zijn veel kinderen die dit zien. Ook zijn er mensen met problemen die dit niet hoeven te zien en er last van hebben. Er word geen rekening gehouden met jaloerse mensen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de reclame borden verwijderd worden. Het is nergens voor nodig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Radio 538

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Radio 538 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniem789