Klacht: Seksuele reclame’s

anoniem12047410 op 30 oktober 2020 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik keek vanavond “team spoedeisende hulp” terug op rtl 5. Het laatste reclame blok liet zeer rare en zeer kindonvriendelijke reclame’s zien. Er waren (bijna) naakte vrouwen te zien. Mijn broertje zat naast mij op de bank, dit is liever niet het soort content wat je wilt meegeven aan je jonggere broertje. Hopelijk wordt hier snel iets aan gedaan.

Gewenste Oplossing:

De reclame’s kunnen echt niet. Ook al zijn ze s’avonds laat te zien. Ik verwacht dat dit niet het soort tv is wat we in Nederland normaal vinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anoniem12047410