Klacht: Schuttingdeur krom door de zon

op 06 juli 2017 over Timbercomposiet.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 jaar geleden een hele schutting gekocht bij timbercomposiet helaas na 2 jaar schutting deur helemaal krom!!! Door de zon, slot is ook van z kwaliteit, bij kou krijg ik de deur geen eens open! De rest van de schutting is wel gewoon recht zoals het hoort. Meerdere malen gemaild met goede duidelijke foto’s maar je krijgt weinig tot geen antwoord. Of antwoord van het is geen garantie…Bij bellen krijg je iemand aan de lijn en beloofd dat je straks een mail terug krijgt vervolgens weer gebelt en werd in de wacht gezet toen kreeg ik een man aan de lijn die zei op de foto kan ik niks zien en we geven geen garantie op kromtrekken. Ik was zo boos dat ik zei dan zoek ik het hoger op en heb zo opgehangen. Vandaar hier mijn klacht en wil een nieuwe schutting deur met nieuw goed slot en nieuwe paal die nu kapot gaat door het harde duwen om hem toch dicht te krijgen…

Gewenste Oplossing:

Nieuwe schutting deur met een goed slot en nieuwe paal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Timbercomposiet.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Bianca88Vermeulen

1 jaar geleden - Tot op de dag van vandaag niks gehoord!!!wel nog een kromme schutting deur... graag hoor ik zsm. Mvg Bianca

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca88Vermeulen