Klacht: Schokkende beelden

op 24 mei 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn jonge dochters zijn totaal in schock na het zien van beelden waarin kuikens worden gedood, dit was te zien op het 8 uur journaal 24-5-2016 er was vooraf geen waarschuwing afgegeven, ze zijn ontroostbaar nu, ik hoop dat dat anders kan, groet bjorn.

Gewenste Oplossing:

Misschien excuses en een waarschuwing vooraf zulke beelden worden vertoond.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amish