Klacht: Schelden, scheten, schreeuwen en boeren

op 27 januari 2014 over Nickelodeon in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil klagen over het schelden, schreeuwen, boeren en scheten op deze zender. Het is toch belachelijk dat tussen elk programma er wel een boer of scheet in de bumper zit. Ook in de programma’s zelf wordt alleen maar geschreeuwd of gescholden. Zijn er geen tekenfilms waar men niet in ruzie maakt? Of anders geen boer of scheet laat??? Zo jammer want er zijn ook leuke programma’s op Nickelodeon, maar ik heb de zender voorlopig geblokkeerd op mijn TV!

Gewenste Oplossing:

Dat in elk geval de bumpers aangepast worden. Scheten en boeren eruit halen. Dat is toch niet nodig.
Ook in de programmakeuze rekening houden met schreeuwen en ruzie-ende mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nickelodeon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nickelodeon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marianne1977