Klacht: Scheef geknipt kapsel

op 11 juli 2017 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Recentelijk ben ik naar Brainwash Kapper in Oss geweest. Na binnenkomst werd ik al heel snel geholpen (binnen 5 minuten).
Ik kwam om mijn puntjes bij te laten knippen. Het wassen van mijn haar ging érg hardhandig. Tijdens het knippen had ik het idee dat de kapster niet maar volle aandacht bezig was, ze keek regelmatig opzij terwijl ze bezig was met knippen om het verhaal van haar collega te kunnen volgen. Met als resultaat dat mijn haar nu ongelijk geknipt is. Voor een zaak met gediplomeerde kappers verwacht je wel een goed resultaat.
Overigen viel het mij op dat er nogal wat mieren over de werkvloer kropen (wat niet zo hygiënisch oogt).

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht het bedrag van mijn knipbeurt terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HannaRoze