Klacht: Schandalige acties van Traffic Control

Robin55 op 10 december 2013 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar weken geleden heb ik op vakantieveilingen.nl een veiling gewonnen, het betreft een lamborghini ritje bij traffic control. Ik had die dag de agenda gecheckt en zelf een datum in gedachte gehouden. Het was een kerstcadeau dus de datum was nog niet vastgelegd. Gisteren had ik een datum besproken met degene waar het cadeau zou zijn. Op internet de site gezocht en deze deed het al niet meer. Daarna kwam ik bij deze site uit en zag de vele klachten die al gemeld zijn. Het is toch een schande dat je voor iets betaald hebt waar je nooit iets voor terug krijgt!!
Zoals vele anderen zie ik graag mijn geld terug. De enorme teleurstelling is niet meer te redden. Het zou toch niet zo mogen zijn dat een bedrijf er zich zo onderuit kan maken en zoveel mensen gedupeerd achter laten. Hier moet een oplossing voor komen, niet alleen voor mezelf maar ook zeker voor alle anderen!!

Gewenste Oplossing:

Geld terugkrijgen dat al betaald is voor het lamborghini ritje!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door