Klacht: Sbs6 Gemist loopt vast

op 01 oktober 2016 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Doordat ik last minute moest werken kon ik helaas aflevering 6 van the next boy/girl band niet op tv zien. Toen ik om 1 uur ’s nachts van werk thuis kwam wilde ik hem terug kijken via SBS6 gemist, kijk.nl & NL.ziet. Op alle 3 de sites loopt de aflevering vast op 5minuten23seconden..

Gewenste Oplossing:

Als ik de aflevering zonder problemen terug kan kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.manisee