Klacht: Saturn dagdeal: al voorbij voordat de aanbieding moet zijn afgelopen…..

jaco81 op 03 december 2013 over Saturn in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Saturn heeft een dagdeal: je koopt dan een product met korting. De aanbieding is een dag geldig, in dit geval op dinsdag 3 december.

De aanbieding loopt om 24.00 uur af. Een teller op de website geeft aan hoe lang je nog kunt bestellen.

Vandaag, 3 december 2013, is er een kadobon in de aanbieding als dagdeal. Een bon t.w.v. € 50,= betaal je vandaag € 40,= voor. Maximaal 2 per klant, zo lang de voorraad strekt.

Kadobonnen zijn gedrukte stukken papier met een kode er op. Je zou dus verwachten dat die – zeker rond Sinterklaas en Kerst – op stapels bij Saturn liggen. Het zijn immers geen dure voorraadprodukten o.i.d.

Ik wilde vanochtend om 09.00 uur 2 kadobonnen bestellen via de website.
Tot mijn wel heel grote verbazing was de voorraad via de webshop uitverkocht, wel zouden er nog kadobonnen bij de filialen kunnen zijn.

Met nog 15 uur te gaan zijn dus bonnen uitverkocht. Dingen die niets kosten voor Saturn, behalve de drukkosten. Niks voorraad in magazijnen te houden, niks hoge inkoopkosten. Er is dus geen enkele reden voor dat de bonnen nu al op zijn.

Ik vermoed dat Saturn slechts een beperkt aantal bonnen beschikbaar stelt voor deze aktie, maar dat staat nergens. Als ze eerlijk en sportief waren geweest hadden ze bijvoorbeeld kunnen adverteren met: “voor de eerste zoveel klanten”, maar niet met “dagdeal” en dan een klok laten terugtellen waarop je kan zien hoelang de aanbieding nog geldig is.

Een heel slechte aktie van Saturn.

Wedden dat morgen gewoon weer kadobonnen te bestellen zijn? Er is dus helemaal geen sprake van “zolang de voorraad strekt”.

Gewenste Oplossing:

Ik meen recht te hebben op een aanschafmogelijkheid voor 2 kadobonnen. Saturn geeft aan met \"dagdeal\" dat het een hele dag geldig is, dit wordt nog eens ondersteund op de website met een terugtellende klok.

In dit geval staat er wel bij \"zolang de voorraad strekt\". Dat is mooi als het een artikel zoals een t.v. o.i.d. betreft, dan kun en mag je verwachten dat de voorraad beperkt is.

Bij papieren (of plastic) bonnen of kode\'s is dit een onzin-opmerking.

Ik verwacht dus dat ik 2 bonnen mag kopen met 10 euro korting of dat ik tenminste met dit bedrag als korting een product in de webshop mag kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Saturn

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Saturn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door