Klacht: rtlnieuws schokkende beelden

op 19 oktober 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 16:10 werd ik geconfronteerd met naar mijn mening te schokkende beelden in een stukje van rtl nieuws. Het ging hier om een filmpje van een politie in een politie wagen die in een menigte uit paniek vollevaart achteruit en vooruit reed. waarbij een man onder de auto terecht kwam en daarwerkelijk met zijn nek voor de voorband terecht kwam scheelde echt een seconde of het wiel was over zijn nek gegaan. Dit ging voor mij echt te ver. Ik ben graag op de hoogte van wat er in de wereld gebeurd maar als ik beelden wil zien van mensen die verongelukken of vermoord worden zoek ik ze wel op op YouTube.

Gewenste Oplossing:

Graag zie ik dat er toch wat meer nagedacht word over welke beelden door mensen als schokkend ervaren worden zodat ik ook normaal het nieuws kan kijken zonder daarna helemaal van slag te zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door martaschol