Klacht: RTL XL premium

op 29 april 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

elke maand moest ik toestemming geven om € 3.99 af te schrijven om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Onlangs is (zonder mij daarvoor toestemming te vragen) dit omgezet in een automatisch abonnement.
Lijkt me juridisch onjuist!=
Maar als ik RTL XL zoek en daarna klik op een van de programma´s krijg ik niets anders te zien dan een leeg veld!! De reacties op die side van woedende betalers zegt genoeg. Wie kan RTL dwingen om te leveren waarvoor wij betalen!

Gewenste Oplossing:

Dat ik krijg waarvoor zij geld innen van mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Luna42