Klacht: rtl nieuws syrie

op 21 januari 2014 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk nu het rtl nieuws en volg net een item over Syrië. Het item bevat echt schokkende beelden van lijken, mager…gewurgd. Voor ons als volwassenen als de moeite waard om even een waarschuwing te krijgen voor de beelden. Het is half acht. Ik mag hopen dat er geen kinderen meer keken.

Gewenste Oplossing:

Denk aan de tijden en waarschuw voor schokkende beelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door man78