Klacht: RTL Darts Grand Prix 2017 Aflevering 7

op 08 oktober 2017 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de finale van de Grand Prix gisteren niet live kunnen kijken, en wilde deze dus vandaag terugkijken. Nou blijkt dat deze aflevering 1 u 58 minuten duurt maar dan is de partij net over de helft en ik kan dus niet de gehele aflevering terugzien, terwijl ik hier wel gewoon voor heb betaald!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de complete aflevering terugzien met de gehele partij en de ontknoping (bekeroverhandiging en interviews).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Toby van Overveld