Klacht: Rtl Boulevard verpest kijkplezier gtst

op 30 januari 2014 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk express bijna nooit naar rtl boulevard omdat het programma méér dan eens spoilers bevat over gtst.
Ondanks dat ik amper kijk, lees ik overal over de inhoud van de show en weet rtl boulevard het tóch te verpesten voor veel gtst fans. Ik ben hier zelfs boos over. Door rtl boulevard is het nu dus al verraden dat Rik dood gaat. Wat is hier nou verdorrie nieuwswaarde aan? Ze verpesten alleen maar de spanning

Gewenste Oplossing:

Het moet Rtl Boulevard verboden worden, verhaallijnen over gtst te verraden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabine76