Klacht: RTL 7 Logo en Ambilight

op 27 september 2017 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben een Philips Ambilight. En wat een ander ook mag vinden, voor mij nooit meer een TV zonder. Alleen is het erg jammer dat een logo als dat van RTL7 het effect hiervan verprutst. Zit je een mooie film te kijken met een donkere scene, is de complete linker bovenhoek geel verlicht door dat onding. Dit is niet alleen bij RTL7 maar het is hier wel heel erg. Ik begrijp überhaupt niet waarom dat stuk reclame in die hoek moet staan. Ik zal er echt niet meer RTL7 door gaan kijken en als ik op OK druk verteld Ziggo mij precies op welke zender ik zit en zelfs welke er direct onder en boven zitten. Stuur dat ding lekker weg.

Gewenste Oplossing:

Als het logo tijdens een film of programma verdwenen is. Kort in het begin en tijdens reclames, prima. Maar uit de film.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AmbilightRulez