Klacht: Rotte smaak en ziek

op 09 maart 2020 over Monster Energy in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor de derde keer een blik wat slecht is in een paar weken tijd vorige meer had gauw in gaten ik ruik er sindsdien aan nu vergat ik het nam paar flinke slokken en was dus rot ik lig op bed zo misselijk als wat en ontzettend buikpijn alle keren al gemeld nog geen oplossing gekregen

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag het geld terug en antwoord hoe het kan drinken doe ik het nooit meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Monster Energy

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Monster Energy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joly.loko.gucci