Klacht: Rijden in een lambo.. niet dus

op 14 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb van mijn vriendin voor me verjaardag een ritje in een lambo gekregen. Lijk mij erg leuk alleen het feit dat de eerste datum die ik had ingeschreven niet door ging. Werd door traffic control afgezegd. Kreeg een nieuwe bon maar deze kan ik niet boeken.

Gewenste Oplossing:

geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaap1991