Klacht: rekening sturen zonder bestelling geleverd.

op 04 juli 2017 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De vetverbrandings pillen van Slimfruit Garcnia Cambogia die ik gelijk al nadat ik de advvertentie had bekeken gecancelled had en nooit ontvangen..Gaan ze maar door met mailtjes sturen over 7,50 verzendkosten, dan wr 68, euro voor de pillen ..nooit gehad..gecancelled. Ineens iemand van DHL an de deur met n doosje pillen gelik gezegd neem maar weer mee retour afzender…..zomaar laten ze pillen bezorgen terwijl je er niet om gevraagd hebt.
Nu krijg k weer mailtjes over incasso bureau en dat ik nog meer moet betalen zgn adminstratiekosten…
Er belde zelfs iemand zgn incassobureau wederom uitgelegd dat ik nooit pillen heb gekregen gecanceelled en een keer aan de deur geweigerd heb…
Nou mooie boel Slimfruit…..nogmaals iik ga er niet op in laat me ook niet gek maken met dat incassobureau…hoop dat slimfruit ophoud met deze acties het regent van de klachten hierover op internet.. ddus niet meer bij mij aankomen met stomme nota s over zgn pillen die nooit zijn geleverd…

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als slimfruit nou ns duidelijk word dat ze hiermee moeten stoppen... ik ga toch niet betalen....Het feit dat ze niet eens op mijn klacht ingaan houd dus automatisch in dat ik niet op hun inga...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellenden@hotmail.com