Klacht: Reclames om de 5 min film

op 12 december 2017 over Veronica TV in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het wordt steeds gekker met jullie reclames om de 5 minuten film zelfs als een film na 12 uur nog draait op jullie zender en dan ook nog de hele tijd de zelfde kloten reclame ik kan mij dan ook wel voor stellen dat mensen naar popcorn time gaan kijken illegaal en julie steeds minder inkomsten hebben draai is een keer een film een half uurtje zonder die schijt reclame

Gewenste Oplossing:

Dat er normaal film gezien kan worden zonder reclame élk 5 minuten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veronica TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veronica TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bestbudget1