Klacht: reclame stunt rtl nieuws

op 15 januari 2014 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er werd vanochtend 15 januari in het rtl nieuws een filmpje vertoond over een nieuwe film , zonder enige waarschuwing . Mijn dochters van 7 en 10 jaar kijken elke dag het nieuws voor dat zij naar school gaan. Vandaag dus ook en ik kan zeggen dat zij allebei behoorlijk geschrokken zijn (wat nog zacht uitgedrukt is) de kinderwagen die door de straten van new York gaat waar dan ineens een duivels baby uit springt vind ik nou niet bepaald iets voor kinderen van die leeftijd en dat er dan ook nog en stuk van de trailer wordt laten zien vind ik grof schandalig!!

Gewenste Oplossing:

Op zijn minst een excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wendie van den broek