Klacht: Reclame in zicht in beeld voor 5 min

op 03 oktober 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat is het toch verschrikkelijk om elke keer een stuk reclame te zien als je een programma zit te kijken…. Ik snap dat ze iets willen promoten maar moet ik dan 5 minuten kijken wat er zometeen op komt.. Ik betaal voor tv kijken en niet voor een banner van 5 minuten. Een voorbeeld ik zat net Gordon Ramsay te kijken en dan komt er in eens een banner van ( get the f*ck out of my house) jammer jammer.
Mvg een teleurgesteld tv kijker

Gewenste Oplossing:

Als het bovenstaande wordt opgepakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rich73