Klacht: Reclame in de films

op 13 juli 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Denk je een leuke film te kijken. Komt er ongeveer elk kwartier een blok reclame. Dat reclame is nog niet het ergste, maar dat er hart van nederland en shownieuws tussen door uit gezonden moet worden voordat de laatste 10 minuten van een film word uitgezonden kan ik mij zwaar aan irriteren.

Gewenste Oplossing:

Bij vermindering van de reclame blokken en als hart van Nederland etc niet TIJDENS de film word uitgezonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nonnn