Klacht: Reclame in beeld

op 10 oktober 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het laatste gedeelte van Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken, stond voor 5 minuten lang het aftellen tot het volgend programma. 9
Ontzettend storend vond ik dat! Sowieso reclame voor een ander programma in beeld tijdens een programma is erg storend maar dit spant voor mij toch echt de kroon! Ik vind het te gek voor woorden dit! Ik dien nooit een klacht in maar nu kon ik het niet laten. Dit soort dingen maakt het voor mij niet leuk meer om naar RTL5 te kijken en zal het ook niet meer doen!

Gewenste Oplossing:

De reclames in een programma voor andere programma's verwijderen! Dat maakt tv kijken weer leuk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marloes.01