Klacht: Rauwe kip

op 06 juni 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net om 12:23 een medium brazer menu besteld met pinacolada drinken. Ik nam een paar happen maar kwam erachter dat mijn kip roze was. Vervolgens ging ik naar de manager, zijn naam is Patrick. Hij stond achter de kassa en vertelde mij dat het pink was, maar ik zag duidelijk dat de kip rauw was en gelukkig heeft een collega mij een vervangend broodje gegeven.

Gewenste Oplossing:

Als mij geen rauwe kip geserveerd wordt, ik had ziek kunnen worden hierdoor!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kevin Tuninga