Klacht: Rauw vlees

op 27 april 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de KFC in Amsterdam noord is er zeer slechte service en vaak als ik er eten bestel is het vlees nog roze met bloed of koud. Vandaag was voor mij de druppel. Ik heb crispy stripes besteld en de helft was gewoon roze en zwart van binnen. Ik ben er helemaal klaar mee en zal ook nooit meer eten kopen bij de KFC in Amsterdam noord. Dit is gewoon geld verspilling. En zodra je er over klaagt is het sorry u krijgt nieuwe en vervolgens is het de volgende keer weer raak. Ik heb mij. Eten weg gegooid en niet eens de moeite genomen om weer terug te lopen. Na de zoveelste teleurstelling ben ik het zat.

Gewenste Oplossing:

met niks in de KFC in Amsterdam noord

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P1979