Klacht: R. Buurman inzake Dossiernummer 1623115

op 20 april 2017 over Bosveld Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Betaling moest gedaan worden op 14 april 2017. op 13 april blijkt wegens ziekte dat de heer Buurman het geld niet bij elkaar kan krijgen. Heeft hier telefonisch contact over met mederwerkster van Bosveld incasso. Komen samen overeen dat disndag 18 april €250,- euro voldaan moet worden en dan een mail met bewijs van betaling bank naar info@bosveld.nl. Dit geen is allemaal gedaan. Om 16.55 uur belt de heer Buurman om het te vertellen, maar krijgt de band ze zijn gesloten. Volgende dag belt R.Buurman en krijgt mevrouw Janssen aan de lijn. Die geeft aan de mail nogmaals te sturen, want deze is niet ontvangen. Heel raar want hij zit in de postvak uit. nogmaals gestuurd en weer gebelt. Alles was nu goed en de gemaakte afspraak is nagekomen. 20 april 2017 belt mevrouw dat er toch kosten betaald moeten worden voor een zitting die Bosveld niet meer heeft kunnen annuleren a €117,- dit is niet conform de afspraak de heer heeft immers optijd na afspraak gebeld. Klacht ingediend via mail en telefonisch contact gehad met mevrouw Janssen van Bosveld incasso en die aangeeft aan in eerste gesprek het wel gezegd te hebben en bij een volgend gesprek niet. Er is een derde bij de telefoongesprekken geweest die bevestigd dat de afspraak gemaakt is zoals de heer Buurman beweerd. Bosveld weigert per mail afspraken te bevestigen.

Gewenste Oplossing:

Dat indien er een afspraak gemaakt wordt er dan geen kosten achteraf gerekend worden. Zeker niet terwijl vooraf gezegd wordt dat de de fout van de afspraak intern lag bij Bosveld incasso zelf.
De kosten zijn niet terecht en zeker niet akkoord bevonden. Het lijkt bijna wel niet Bonafide de manier van werken. Het gaat vaak al om mensen die niet of weinig geld hebben. In deze case is het zeker geen onwil en is er veel input vanuit de Client geweest om de boel zaak goed te regelen. Dan moet het bedrijf in kwestie wel reeel en eerlijk blijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bosveld Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bosveld Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bosveld Incasso

Heeft op 09 mei 2017 om 14:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door R. Buurman