Klacht: Programma Beste Vijf

op 19 augustus 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind uw programma altijd leuk om te kijken maar filmpjes over dierenmishandeling vind ik echt te ver gaan. Daarom mijn verzoek om hier op te letten. Als voorbeeld het filmpje van fietsende honden. En nu ik u toch schrijf zou ik liever geen kotsende baby’s meer zien. Waarom dat er toch inzit? Met vriendelijke groet, Brigitte

Gewenste Oplossing:

Als er goed opgelet wordt bij het uitzenden van filmpjes. Geen mishandelingen graag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BrigitteHarps