Klacht: proef pakket slimfruit.

op 04 oktober 2016 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een proef pakket van slimfruit geprobeerd maar geen resultaat ondervonden later is er 68,- euro van mijn bankrek afgeboekt wat ik gelijk heb terug laten storten en geblokkeerd .nu heb ik de voorwaarden niet goed gelezen ,wat moet ik nu doen om er van af te komen.ik heb dat helaas nog nooit meegemaakt.

Gewenste Oplossing:

als ik daar inderdaad van zou afvallen zou dat mooi zijn maar ik merk daar absoluut niets van. en ik wil daar mee stoppen,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leonardus 1946