Klacht: presentatie boulevard

op 20 augustus 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nicolette kluivert is geen aanwinst voor de presentatie. Het is een constante reclame voor mooie witte tanden, maar een aanfluiting als presentatrice, ik erger me dood aan haar. Ze voegt niets toe aan het programma. Moet ze voldoen aan de invulling van haar contract? Liever niet meer bij boulevard!! Dan is Frank een goede aanwinst in Boulevard.

Gewenste Oplossing:

Als ze in een ander programma komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jack christ