Klacht: permanent viel uit binnen een week

op 11 juni 2018 over Uw Kapper Kapsalons in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een permanent laten doen (krullen) bij Uw kapper in Hoogvliet, Binnen een dag of twee was het al uitgevallen, terwijl ik ook een haarproduct gebruikte die ze aangeraden hebben om mijn krullen langer te behouden. Ik ben hiermee naar de kapper gegaan (op vrijdag). Maar toen hadden ze geen tijd om mijn haar te doen, opnieuw permanent. Dus moest ik een andere keer terug komen. Ik werk heel de week in een ander stad. Vrijdagmiddag is de enige tijd wanneer ik dus naar de kapper kan ivm met koopavond. Deze kapper werkt ook niet met afspraken… Dus de vrijdag daarop moest ik overwerken en kon ik dus weer niet naar de kapper. Op zaterdag was ik er om half 1, om te vragen of ze mijn haar wilden doen.. Toen gaven ze aan dat ze geen tijd hadden, omdat het drie uurtjes zou duren. ( ze sluiten om 16:00, genoeg tijd dus).
De vrijdag daarop ben ik dus weer naar de kapper gegaan en dit keer zei ze van nee, je moest vorig week vrijdag kom(toen hadden we je verwacht, terwijl ze zelf aangegeven dat ze niet per afspraak werken!!!) we doen het niet meer de enige wat we kunnen doen voor je is gratis je haar knippen, dus zonder wassen en in model föhnen.
Dus ik heb €90 uit gegeven voor krullen van een dag…

Gewenste Oplossing:

Als ze gratis mijn permanent dit keer doen...

Alle klachten die gemeld zijn door Sharonaheinemann