Klacht: Pepsi Max smaakt anders

op 20 juni 2017 over Pepsi in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pepsi Max 1,5L batchnummer: [10-2017 | 1041L09741]

Ik heb er eigenlijk wel schoon genoeg van dat Pepsi elke keer weer een batch Pepsi Max op de markt dumpt die afwijkt van de sprankelende Pepsi Max smaak. Het is lastig te omschrijven, de geur is dan flets en de smaak wat chemisch.
In de meeste gevallen gaat het om een batch die tijdens een AH Bonus aanbieding werd aangeboden, 2 halen 1 betalen.

[Mijn eerste kennismaking met Pepsi Max was tijdens Sail Amsterdam 1995, het was bij een standje waar Pepsi Max blind vergeleken kon worden met andere cola light merken. Sindsdien dagelijks 1,5L max, zomers het dubbele]

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als de smaak van Pepsi Max constant is geworden. Ik zal hier een melding maken elke keer dat ik een 4-pack Pepsi Max koop waarvan de smaak afwijkt. Het batchnummer en de data van de desbetreffende 4-pack zal ik dan vermelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pepsi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Pepsi in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pepsi een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pepsi

Heeft op 21 juni 2017 om 09:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Alex Voigtlaender