Klacht: partijdige gezinsvoogd

op 16 augustus 2017 over Bureau Jeugdzorg in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in 2014 zijn we onder ots geplaatst. De gezinsvoogd die we toegewezen kregen trok uiteindelijk partij voor vader en niet voor onze dochter. Dit heeft grote gevolgen gehad en helaas nog steeds. er is een co-ouderschap uitgesproken door de rechter en dochter slaapt bij seksverslaafde, ex drugsverslaafde vader in bed. Dochter is inmiddels 7 1/2 jaar. Door eind 2015 feitelijke rapporten op tafel te leggen over de beoordelingen van oa school en stichting stek op tafel gelegd te hebben, heeft de rechter niet voldaan aan de aanvraag van gezinsvoogd verlenging ots. in een klein jaar vrijwillige basis BJZ en een jaar ots gezinsvoogd en 9 jaar een relatie met een man et narcistische neigingen, ben ik als moeder behoorlijk kapot gemaakt. Ik ben in een ptss stoornis terecht gekomen en ben continu m\’n dochter aan het \”herstellen\” en \”opknappen\”. Niemand die iets merkt, buiten m\’n familie/vrienden om. Dochter uit zich enkel in \”veilige\” situatie, op school, ed gedraagt ze zich voorbeeldig. Niemand die luistert, niemand die naast je staat. Gezinsvoogd die je letterlijk het gezag wilde ontnemen. 2 jaar later loop ik nog met de gevolgen van oa de organisatie jeugdzorg die je kind zou moeten beschermen. Te triest voor woorden…..

Gewenste Oplossing:

gerechtigheid, maar het allerliefste m\'n gezondheid en gezond leven terug, zodat zowel ik als m\'n dochter een gezonde toekomst tegemoet kunnen gaan...

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dimitrie