Klacht: Pakket verdwenen van de radar

op 27 december 2017 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Your item was processed through a facility in NETHERLANDS on December 23, 2017 at 1:41 pm. The item is currently in transit to the destination…….Dit is het kaatste wat ik weet..mijn pakket had al bij mij moeten zijn..en ik kan niet traceren waar het is nu en of het vastgehouden word hier of daar terwijl ik wel voor first class mail betaald heb..mooi is dat hier klopt niets van dit is helemaal scheef .

Gewenste Oplossing:

Pakket gewoon op tijd bezorgen ,en niet vasthouden wie ook of waar ,of boodschap geven met de reden van wat en hoe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nopa