Klacht: pak churro’s beschimmeld

op 23 mei 2017 over MCD Supermarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week in de supermarkt MCD in Gouda wezen winkelen. Ik wilde een ijs kopen zie ik in een vriesvak pak churro\’s. deze was open en de inhoud was groen en erg beschimmeld. elke keer als ik iets wil kopen bij de MCD dan tref ik daar producten waarvan de houdbaarheidsdatum al lang is verstreken maar om nu ook beschimmelde producten aan te treffen heeft mij doen besluiten om niet meer iets te kopen bij de MCD.

er lag ook een dweil en emmer met vies water naast de kassa!!!! Ik vind het er onhygiënisch en vies.

dat er geen andere winkel in de directe omgeving is was voor mij de reden om daar mijn boodschappen te halen. maar nu dus NOOIT MEER!!!

Gewenste Oplossing:

in MCD Gouda dient hygiëne, klantvriendelijkheid en kwaliteit sterk verbetert te worden. graag zou ik willen dat ze zich daar meer op richten

Alle klachten die gemeld zijn door Nadia M.