Klacht: Overvolle trein

op 26 september 2017 over Isala in de categorie Ziekenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend te laat op mijn werk omdat er in weert op station een storing werd gemeld richting Eindhoven. Toen er eindelijk de trein kwam bleek die overvol te zijn en is meer dan de helft van de mensen op station Weert gebleven,onder ander ik. Dus gewacht op de volgende trein. Maar helaas bleek het nog erger te zijn. Maar ik moest wel instappen ook al had ik het doodsbenauwd en leek het nog erger als volle kippenhokken. Ik dacht even in India te zijn, dit kan echt niet voor Nederlandse begrippen. Er moet toch echt iets veranderen. Is onverantwoord en het gaat om mensen die reizen en geen beesten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik rustig kan staan of zitten in de trein en niet in ademnood kom. Ik hoop echt dat er verbetering komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Isala over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door isacal1968@gmail.com