Klacht: Overvolle bus die maar 1 keer in het uur rijden.

op 05 oktober 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net weer een uur op de bus naar Lage Zwaluwe staan wachten ( lijn 122) om dan vervolgens te moeten zien dat de bus overvol zit. Dit kan anders lijkt mij. Ik snap best dat Lage Zwaluwe een klein dorp is en dat er niet iedere minuut een bus naar toe kan gaan, maar 1 keer in het uur lijkt me weer het andere uiterste.

Gewenste Oplossing:

Een extra bus inzetten, zodat er 2 bussen per uur rijden en je dus niet elke dag meer dan een half uur staat te wachten als je pech hebt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elinegoossens