Klacht: Oude versie hotmail terug

op 16 oktober 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een week heb ik plotseling een nieuwe versie van outlook als webmail. Dit werkt echt voor geen meter! Nu heb ik gegoogeld en daar zag ik staan dat wanneer ik op het tandwieltje druk er dan zou moeten staan dan ik terug kan keren naar de oude hotmail versie. Deze staat er niet tussen.

Gewenste Oplossing:

Terug naar oude hotmail versie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door edodevries