Klacht: Opzegging

op 27 juni 2016 over FNV in de categorie Vakbonden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december heb ik mijn lidmaatschap opgezegd, te duur, geen werk meer…
Ik was verhuisd anderhalf jaar geleden. Maart j.l. kreeg ik opeens een schrijven van de FNV voor een bijeenkomst. Ik mailde vervolgens dat ik mijn lidmaatschap had opgezegd, was deze wellicht niet goed verwerkt? Men zou het regelen… Ik vermeldde mijn gegevens en huidige adres, en een maand geleden kreeg ik opeens een telefoontje, dat ik een incasso moest betalen. Vervolgens een incasso via de mail. Men had mijn huidige adres nooit bericht, en inmiddels mag ik een behoorlijk bedrag aan incassokosten betalen, ondanks mijn eerdere mails met huidige adres en ondanks dat ik per brief (waarvan ze uiteraard zeggen dat ze die niet hebben) had opgezegd! Ze claimen mij 4 herinneringen te hebben gestuurd..,.(naar oude adres)

Gewenste Oplossing:

Ik wil deze kosten uiteraard niet betalen, ik heb gewoon netjes opgezegd in december, en door post, of slordige administratie mag ik dus wel betalen?
Dat is fijn wanneer je juist opzegt omdat het te duur wordt zonder baan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar FNV over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door FNV in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat FNV een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

FNV

Heeft op 01 augustus 2016 om 10:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 02 april 2017 om 13:57 geantwoord

Ineens is daar weer de GGN incasso, ik had alleen \"opgelost\" gelezen, maar nu blijken ze opnieuw het dossier te hebben geopend.
(En dus opnieuw een rekening)
Dit antwoord lees ik nu pas, en die maakt me erg boos omdat het zo gemakkelijk ervan afmaken lijkt! Ze hebben nl eerder ook deze onderstaande mails gehad, die ik nu weer bijplak!
Daaruit blijkt, dat de adreswijziging wel degelijk \"ergens\" is blijven hangen, maar niet door mijn schuld.
Hopende op een betere bemiddeling in deze, vriendelijke groet.

1 van 14
RE: Bestuursverkiezingen Lokaal FNV Eemland
SM
sandra mets-baart

Beantwoorden|
wo 9-3-2016, 11:17
Ria Albers - Goosen (ria.albers@fnv.nl)
Verzonden items
Nou, dat was Banckertlaan 27 in Baarn, maar is een ander adres sinds oktober 2014.
Mijn partner krijgt wel zijn post van de bond netjes op het huidige adres,
alleen heb Ik nooit post hier ontvangen....
Mijn huidige adres is Prof.Fockema Andreaelaan 87, 3741EK Baarn.
Er is bovendien nooit gereageerd op mijn mails..

Vriendelijke groet, Sandra Mets.

From: Ria.albers@fnv.nl
To: sandra_mets@msn.com
Subject: RE: Bestuursverkiezingen Lokaal FNV Eemland
Date: Wed, 9 Mar 2016 11:07:41 +0000

Goedemiddag,

Mag ik voor de zekerheid uw adres ontvangen? Dan zal ik het doorsturen naar de juiste afdeling.

Met vriendelijke groet,
Ria Albers
Secretaresse FNV regio Utrecht

Van: sandra mets-baart [mailto:sandra_mets@msn.com]
Verzonden: maandag 7 maart 2016 18:03
Aan: FNV Bondgenoten Regiokantoor Utrecht
Onderwerp: RE: Bestuursverkiezingen Lokaal FNV Eemland

Beste Tom,

Ik heb in december een brief gestuurd met mijn opzegging van het lidmaatschap.
Blijkbaar is deze brief ergens blijven hangen, want ik heb nooit een antwoord gekregen. ..

Vriendelijke groet, Sandra Mets.
Date: Mon, 7 Mar 2016 15:18:37 +0100
From: FNVBG-RKUtrecht@bg.fnv.nl
Subject: Bestuursverkiezingen Lokaal FNV Eemland
To: sandra_mets@msn.com
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven, ga dan naar de online versie.

FNV 07-03-2016
Aan de leden van de FNV, woonachtig Lokaal FNV Eemland,

Bijgaand ontvangt u de brief met een aanmeldformulier voor de bestuursverkiezingen in mei.

Met vriendelijke groet,

De verkiezingscommissie
Thom Bijenhof en Tineke Faber

Deze mail is een uitgave van FNV.
Doorsturen | Afmelden

Alle klachten die gemeld zijn door Sandra Mets