Klacht: opzeggen gratis lidmaatschap

op 02 mei 2016 over lexamore.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil mijn gratis lidmaatschap opzeggen gezien de hoeveelheid mailtjes die ik krijg en waar ik niks mee kan. Ik ben echter mijn wachtwoord kwijt en het lukt me niet een ander wachtwoord aan te vragen, omdat ik geen betalen lid ben. Je moet daarvoor naar “membership”en dat heb ik niet. Toch wil ik mijn profiel verwijderen, geen flauw idee hoe dat moet. Ik heb hiervoor een wachtwoord nodig en dat kan ik dus niet krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen lid meer ben en geen mailtjes meer krijg en mijn profiel verwijderd is van Lexamore.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lexamore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lexamore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door theodora.vandenberg65@gmail.com