Klacht: opzeggen abonnement

op 03 september 2016 over lexamore.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben vera1 en heb me op 14 augustus ingeschreven bij meetic want ik betaal 36 euro en nog wat Ik sta echter ingeschreven bij meetic met naam verboven en kan geen berichten lezen. Hoe kan dat? Ik ben als bijna 3 weken aan het sukkelen. Ik denk dat ik met vera1 bij lexamore ben ingeschreven? Klopt dat ? Is Meetic hetzelfde als Lexamore ? Gelieve mij vlug te antwoorden en duidelijkheid geven op mijn emailadres vverboven@skynet.be. Ik wil het abonnement opzeggen zo vlug mogelijk.
Indien ik geen antwoord krijg zie ik mij genoodzaakt TESTAANKOOP in te schakelen. Met vriendelijke groeten Vera Verboven

Gewenste Oplossing:

gelieve abonnenmet of het nu bij meetic of lexamore is zo snel als het kan op te zeggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lexamore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lexamore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vera verboven