Klacht: opstarten O.R.

op 29 maart 2016 over FNV in de categorie Vakbonden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 4 jaar ben ik bezig om een OR te realiseren bij de firma .
Daarvoor heb ik de hulp ingeroepen van de FNV.
We zijn nu 4 jaar verder en wat is er gerealiseerd?
Niets.
Naar mijn mening is de bond verplicht om haar leden te ondersteunen en ben ik van vroeger gewend dat er niet bij de pakken neer wordt gezeten als het tegen zit.
Echter,ik heb het gevoel dat de huidige generatie FNV bestuurders denkt,ik zit hier op mijn pluche tapijt wie doet mij wat
Telkens als ik aangaf,er wordt niet gereageerd volgde een opleving van meestal 1 mail daarna???Stilte

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als er een OR is bij de firma.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar FNV over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door FNV in behandeling genomen

Bericht van FNV

2 jaren geleden - Beste Frans Bril, Uit uw klacht maak ik op dat de bestuurder niet reageert op uw verzoeken samen te kijken naar het opzetten van een OR. Jammer om te lezen dat er nog steeds geen OR is, vanuit FNV is medezeggenschap juist heel belangrijk en daarom bieden we hier ook ondersteuning bij in de vorm van juridisch adviseur die via telefoon en e-mail leden en OR-leden adviseren. Ik heb mijn collega's van de OR-telefoon gevraagd zo snel mogelijk contact met u op te nemen omtrent deze kwestie. Mocht u zelf contact op willen nemen, dan kunt u via https://www.fnv.nl/themas/or_en_pvt/ meer informatie vinden. Met vriendelijke groet, Birgit Webcare FNV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat FNV een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

FNV

Heeft op 21 juli 2016 om 08:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 23 juli 2016 om 08:16 geantwoord

Men is bezig dat klopt,echter de klacht is nog niet opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door frans bril