Klacht: Oplossing van mijn klacht

op 28 juni 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was een week geleden in KFC Appeldoorn had ik hotwingbox bestel maar kwam te vettig en was te zacht vandaag was ik er weer en en heb deze klacht gemeld werd direckt gereageerd door Angel en supper geholpen dit keer was echt supper lekker en als excus hebben we ook allemaal softijs gekregen een 10 voor Angel en Filiaal Appeldoorn

Gewenste Oplossing:

Ik was tevreden met direckte actie onderneming van Angel en haar Mennager

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yasincolak