Klacht: Oplichting

op 19 september 2013 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in Nuenen en ook ik werd, ondanks het bel me niet register, door Eden Health Products in Eindhoven benaderd voor een proefzending. Ik heb mij laten overhalen, wetende dat ik de vervolgzending zou afbellen. Ik ontving een paar vitaminepillen voor veel te hoge verzendkosten, zonder enig telefoonnummer om mij af te bellen. Binnen 10 dagen kreeg ik een pakketje pillen ter waarde van 9,95 en hadden ze het van mijn rekening afgetrokken. Ik heb de zending teruggestuurd en het geld teruggehaald en de rekening geblokkeerd. Toen kreeg ik een brief van Eden Health dat ik dat niet zomaar kon doen en of ik wilde betalen. Ik heb aangegeven overal hier melding van te maken en kwam toen op vele sites met opgelicht zaken tegen zoals deze.Ik heb aangegeven dat ik mij niet verplicht voelde tot betaling. Ik ben benieuwd naar het staartje van dit muisje. Ik vraag me ook af hoelang ze dit volhouden om mensen te intimideren , en hoeveel geld ze argeloze mensen weten af te persen. Ik sluit me aan bij vorige melding dit deze mensen i.d.d. moderne struikrovers zijn.

Gewenste Oplossing:

Ingrijpen bij de organisatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MKBusiness in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKBusiness een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKBusiness

Heeft op 14 juni 2016 om 12:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u vindt dat er onterecht gelden van uw rekening zijn afgeschreven. Wij baseren onze informatie op hetgeen onze opdrachtgevers aanleveren.

Graag wil ik u verzoeken om met inhoudelijke vragen, klachten of opmerking contact op te nemen met onze opdrachtgever.

Alle klachten die gemeld zijn door G.Smits