Klacht: Oplichters en bedreigers

op 27 september 2017 over Ongediertebestrijding Van der Velden in de categorie Ongediertebestrijding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enorme oplichters en ook nog fysiek door ze bedreigd toen ik zei dat ik een negatieve review ging achterlaten. Ik hoop dat mensen dit lezen. Na 4 weken hadden we weer een muizenplaag terwijl ons hele huis muisvrij was gemaakt en alles zogenaamd was gecontroleerd. Dikke factuur betaald en nu zijn ze er gewoon weer en geeft van der Velden opeens niet de garantie die ze in eerste instantie wel boden. “We weten waar u woont mevrouw”, zei de telefoniste toen ik zei dat ik dit online ging melden. Dus ABSOLUUT NIET INHUREN.

Gewenste Oplossing:

Als ze uit alle branche organisaties geschopt worden en iedereen weet dat ze dit bedrijf niet moeten inhuren. Mijn eigen fout, maar internet staat vol met klachten over dit bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ongediertebestrijding Van der Velden over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door GedupeerdeK