Klacht: Oplichterij! Krijg mijn bestelling niet binnen

op 09 september 2016 over Stickeroe in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

12 aug bij Stickeroe stickers met naam besteld. Tot heden nog niks gehad 3x gebeld
En elke keer word er gezegd dat ik terug gebeld zal worden.. Wat dus niet gebeurd. Wel een email dat ze verzonden zijn maar niks binnen gekregen. Als ik ze nu bel krijg ik ze niet meer te pakken en de online website is ook weg, alleen hij Facebook is er nog en daar zijn nog
Meer mensen met dezelfde klacht.
Ik wil graag mijn stickers ontvangen .. Of mijn geld terug!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn stickers ontvang of mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Stickeroe in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Stickeroe een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Stickeroe

Heeft op 20 oktober 2016 om 11:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Telefonisch contact gehad met de klant met een uitleg over de situatie. De bestelling was al opgestuurd. In verband met de late levering afgesproken dat er Gratis foto stickers worden toegestuurd. Verder afgesproken dat woensdag gebeld ging worden om te bevestigen dat de bestelling is aangekomen. Klant was tevreden met de geboden oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door Missie12