Klacht: openingstijden en terug bellen!

op 14 juli 2015 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag meneer /mevrouw,

Ik ben vorige week bij een vestiging geweest (wc overvecht) en kwam daar rond 19.55 binnen. En vroeg zijn jullie al gesloten?( Alles waren ze aan het schoonmaken en de koeling was leeg?! ) Ja vanwege de vakantie periode gaan we om 19.30 dicht. Ik ben weggegaan. Heb nog op de website gekeken en staat gewoon 21.00 uur. Vakantie was ook nog niet begonnen dus erg vreemd allemaal. Heb de winkel gebeld en zou terug gebeld worden Door de werkgever maar tot op heden nog niet gebeld. Paar keer zelf gebeld en hij was er niet en ik moest het later weer proberen. Nu maar op deze manier in de hoop wel serieus genomen te worden .
Graag hoor ik een reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Kirsten roelofs-baars

Gewenste Oplossing:

Wanneer er eerlijkheid is. En het dus ook overkomt met de website en alles eromheen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kirsten roelofs-baars