Klacht: Op hete kolen

op 06 mei 2017 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met verbazing heb ik naar de aflevering op hete kolen van 6 mei gekeken. Er word met gehaktballen enz gegooid. Het is een schande . Ik had var jeremy meer niveau verwachtEr zijn nog steeds mensen die geen vlees kunnen kopen . Enbij de voedselbank zijn. Daarnaast is het ook respectloos tegenover de dieren die er voor geslacht zijn.

Gewenste Oplossing:

Niet met eten gooien/ smeren. Laat ze dan maar bbq voor de voedselbank

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arrianne 1973