Klacht: Onvriendelijke manager aan de telefoon

op 16 juni 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klacht over het eten en soort kipstukken in 2pce menu (vleugel erbij) , de friet was koud. Krijg als reactie dat een vleugel erbij mag bij een 2pce menu. Dat de friet koud is komt doordat ik niet in Barendrecht woon. Hij was erg onvriendelijk. Vervolgens zegt hij dat er met mij niet valt te praten en hangt op. Ik bel terug om zijn naam te noteren en hij zegt dat hij daar geen zin in heeft. Heel slecht en ik wil zijn supervisor spreken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de manager persoonlijk zijn excuses aanbiedt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gwyn79