Klacht: onvriendelijk Personeel

op 30 mei 2016 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 30-5-2016 in Subway in Uden geweest om 12:10, bij de bestelling van mijn broodje heb ik de medewerkster gezegd dat ik een saus erbij wou op mijn broodje,toen zei mijn vriendin buiten tegen mij dat de medewerkster heel erg Zuchte toen ik haar vroeg voor een saus op mijn broodje.ik heb het zelf niet gezien omdat ik met mijn hoofd beneden keek, als ik het het had gezien dan had ik niet meer besteld.

Gewenste Oplossing:

vriendelijk tegen de klant zou heel goed zijn voor de zaak

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Reactie van de melder van de klacht kadushi

1 jaar geleden - Op 31-5-2016 had de leiding van Subway Uden contact met mij genomen en mij haar excuses aangeboden voor het gedrag van de medewerkster, dat vond ik heel netjes. Ze zal de medewerkster aanspreken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kadushi